Coronavirus bezorg- en betalingsvragen

Bezorgen jullie nog gezien de voorzorgsmaatregelen?

Kleine producten
Bij kleine pakketjes zet de bezorger het pakketje voor de deur zodra je open doet.

Grote producten installeren, plaatsen en oude product
Momenteel bezorgen we je grote producten alleen tot nét over de drempel van je huis. Woon je in een appartement, dan bezorgen we voorbij de deur van het appartementencomplex tot bij jouw voordeur. We kunnen je product dus niet op de gewenste plek verderop in huis zetten of aansluiten. Het verpakkingsmateriaal nemen we wél mee. Net als je oude product, als deze klaar staat bij de drempel.

Bieden jullie nog steeds installatieservices?

We installeren tijdelijk geen witgoedproducten meer.
Je kunt alle producten nog steeds bestellen en we komen ze ook bezorgen. De installatieservices voor witgoedproducten bieden we weer aan zodra dit kan.

Zijn er hygiënische maatregelen rondom de bezorging?

Algemene maatregelen
Ja, uiteraard nemen we gepaste maatregelen. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers, houden onze bezorgers momenteel 1,5 meter afstand. Je hoeft ook geen krabbeltje te zetten, dat doen onze bezorgers zelf. We vragen dan wel naar de laatste cijfers van je id-kaart. Handig als je die dus paraat hebt.

Kleine producten
Bij kleine pakketjes zet de bezorger het pakketje voor de deur zodra je open doet.

Grote producten installeren, plaatsen en oude product
Momenteel bezorgen we je grote producten alleen tot nét over de drempel van je huis. We kunnen je product dus niet op de gewenste plek verderop in huis zetten of aansluiten. Het verpakkingsmateriaal nemen we wél mee. Net als je oude product, als deze klaar staat bij de drempel.

Kan ik nog bestellingen ophalen in de winkels?

Zo lang het nog als verantwoord wordt gezien kunt u de bestelling nog op komen halen in onze winkel, echter houdt er rekening mee dat wij een veilige afstand in acht moeten nemen en dat we geen cash betalingen kunnen accepteren i.v.m. met uw en onze veiligheid.

Onze Winkel:

Lindenlaan 12a
5381 GK Vinkel

Gewijzigde openingstijden:
Maandag 10:00 - 16:00u
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 - 16:00u
Donderdag 10:00 - 16:00u
Vrijdag 10:00 - 16:00u
Zaterdag 09:00 - 16:00u